La World Skate ha fet oficial que San Juan, bressol de l’hoquei argentí, serà la seu de la Copa Intercontinental d’hoquei patins 2018, que es farà entre el 14 i el 16 de desembre. El feu Aldo Cantoni, que ha replegat duels de Copa del Món d’aquest mateix esport, serà la pista on es disputin els diferents partits d’aquest torneig internacional de clubs. El FC Barcelona Lassa serà l’únic representant estatal en aquesta edició.

El FC Barcelona buscarà convertir-se en el rei de la Intercontinental

El conjunt blaugrana, és juntament amb el Liceo, el club que més vegades ha guanyat aquest títol, amb un total de cinc. Ara bé, el Barça fa quatre anys que no hi participa i, ara com a campió  vigent d’Europa, té l’oportunitat d’aixecar la Intercontinental per sisè cop a la seva història.

Categoria masculina

El Porto, subcampió en la darrera final d’Europa; el Murialdo de Menzoza i el Concepción San Juan, campió i segon d’Amèrica , respectivament, són els equips restants de la Final Four a la Intercontinental 2018. El Concepció de San Juan, on milita l’exblaugrana David Paezserà el rival a semifinals dels homes d’Edu Castro.

San Juan, ciutat natal de Pablo Álvarez

El jugador Pablo Álvarez, que recentment ha fet els 30 anys, té l’oportunitat de tornar la ciutat que el va veure néixer i créixer. L’any 2008 va marxar del país després de rebre una oferta del Liceo. Un lloc especial per al jugador argentí que té un afegit per intentar aixecar la sisena Copa Intercontinental del Barça Lassa.