El Barça femení ha aconseguit una victòria important davant del Glasgow City per 5 a 0 en el partit d’anada dels vuitens de final de la Champions. Aquesta victòria permet a les noies de Fran Sánchez jugar el partit de tornada de l’1 de novembre amb molt avantatge.

L’inici del Barça femení ha estat clau

La sortida de les jugadores blaugrana ha estat de domini davant del Glasgow City, que ha estat tancat al darrere esperant robar pilotes per generar contraatacs perillosos. El Barça ha buscat el gol però les imprecisions no li permetien arribar a la porteria escocesa. Finalment ho han aconseguit, les blaugrana han agafat el control del partit. La jugadora francesa Kheira Hamraoui ha fet el primer de la tarda, gràcies a un xut picat que ha sorprès la portera rival. El Barça ha sentenciat el matx anotant dos gols més, abans d’arribar al descans. Primer Andressa des de l’esquerra ha posat una pilota dins l’àrea que ha rematat a plaer Aitana Bonmatí per fer el 2 a 0. I un minut després Patri Guijarro ha aprofitat un rebot per fer el tercer gol del seu equip.

Fran Sánchez

El Barça té un peu i mig a la ronda de quarts

A la represa, el conjunt blaugrana ha seguit portant la iniciativa del duel. Les de Fran Sánchez han aconseguit ampliar el marcador. A l’últim quart d’hora, Andressa i Mapi León han fet el quart i el cinquè, respectivament, amb dues fuetades llunyanes que donen mig bitllet al Barça per arribar als quarts de final.