fc barcelona montpellier super globe

El partit ha començat bé per el Barça que ha mantingut un petit avantatge en el marcador per davant els francesos. Tot i això, els homes entrenat per Xavi Pascual no han pogut distanciar-se en el marcador i el Montpeller ha acabat remuntant el resultat parcial (12-11), una diferència que s’ha mantingut fins a la mitja part, que ha acabat 19 a 18.

La segona part ha començat igual que a la primera, amb màxima igualtat entre els dos equips. A mesura que passaven els minuts però, els homes entrenats per Xavi Pascual han estat més encertats i han obert una escletxa en el marcador de sis gols, suficient per acabar guanyant el partit per 30 a 37.

Després de superar l’Al-Najma en els quarts de final i el campió europeu a les semis, ara el Barça espera rival a la final. Serà el guanyador del Füchse – Al-Saad.