L’Atlètic-Barcelona ha començat amb victòria la participació a la Champions League de waterpolo després d’imposar-se a l’Eger hongarès per 12 a 7. No ha estat un partit fàcil per als mariners, amb casquet blanc, ja que en aquest fins l’últim quart no han pogut obrir distàncies en el marcador.

Al descans, l’equip de Chus Martín guanyava per un ajustat 5 a 3, després que el primer quart acabés amb un encara més ajustat 2 a 1.

Dani López Pinedo, porter de l'Atlètic-Barceloneta

Dani López Pinedo ha fet aturades de molt de mèrit

Després del descans les coses han continuat molt igualades. El tercer quart ha vist un gol de cada equip. A l’últim període, però, l’Atletic-Barceloneta ha aconseguit una renda de cinc gols que al final l’Eger ha aconseguit retallar fins al 12 a 7 definitiu.

Amb els tres punts a la butxaca, l’Atlètic-Barceloneta afronta els tres pròxims partits de Champions lluny de la piscina Sant Sebastià. Als mariners, els esperen l’Estrella Roja, el Dinamo de Moscou i el Ferencvaros.