La nova samarreta del Barça, la de color blanc, ja es pot comprar a la botiga del club. Un bon grapat d’aficionats s’hi han apropat per veure-la de prop. Per a molts d’ells, el nou equipament és una novetat, però s’han mostrat partidaris del canvi de color.

“Si guanyen, el color no serà problema”

La segona samarreta del Barça de la temporada 2023-24 és de color blanc i ja ha estat presentada, un “blanc Barça”, tal com va definir el president blaugrana, Joan Laporta. El debut de l’equip amb aquesta samarreta serà a la gira pels Estats Units.

Un cop presentada oficialment, el Barça ha començat a distribuir la nova samarreta per totes les sevs botigues. A la que hi ha al Camp Nou, els aficionats blaugrana ja han pogut comprovar de primera mà com serà el segon equipament dels blaugrana.

Per als seguidors, la nova samarreta és una novetat, “però de ben segur que als jugadors del Barça els quedarà molt bé, sobretot si guanyen”. D’altres consideren que “malgrat el color blanc estava en les primeres samarretes del Barça, a la gent jove ens sorprèn. Però mentre tingui l’escut del Barça ens és igual el color.”