Victòria d'Espanya contra Zàmbia
@SEFutbolFem

Segon partit de la selecció espanyola i segona victòria del conjunt de Jorge Vilda al Mundial d’Austràlia i Nova Zelanda. L’equip espanyol, amb sis jugadores blaugrana a l’onze titular, s’ha imposat a Zàmbia per 5 a 0. Amb aquest triomf, la selecció espanyola se situa líder del seu grup.

Jennifer Hermoso, centenari i gol

La selecció espanyola ha sortit a l’estadi Eden Park d’Auckland amb la intenció de solucionar el partit el més aviat possible. I així ha estat. Al quart d’hora de partit, el conjunt de Jorge Vilda ja guanyava per 2 a 0 gràcies als gols de Teresa Abelleira i Jennifer Hermoso. L’exblaugrana, actualment al Pachuca mexicà, ha arribat avui al centenar de partits amb la selecció i ho ha celebrat de la millor manera: amb un gol, Amb aquest avantatge s’ha arribat al descans.

Més gols a la segona part

Després del descans, la selecció espanyola ha trigat una mica més a trobar la porteria africana. No ha estat fins al minut 69, que Alba Redondo ha fet el seu primer gol i el tercer del combinat espanyol. I un minut després, Jennifer Hermoso ha fet el 4 a 0 i el seu segon gol particular. La golejada l’ha tancada Alba Redondo amb el seu segon gol i el 5 a 0 definitiu. Victòria d’Espanya i lideratge de grup per al conjunt espanyol després de les victòria contra Costa Rica i Zàmbia.