Jordi Ferrón
@RCDEFemeni

L’entrenador de l’Espanyol, Salvador Jaspe, ha estat destituït del càrrec després de no haver guanyat cap partit en les 12 jornades de Lliga disputades fins ara. L’entrenador d’Olot, presentat fa només vuit mesos, ha estat destituït la setmana abans del derbi, després que l’equip continuï cuer a la classificació amb tan sols dos punts i es trobi a vuit de la zona de salvació. L’escollit per substituir el tècnic olotí ha estat Jordi Ferrón, de 41 anys i nascut a Barcelona, i amb una llarga trajectòria  futbolística.

El passat de Jordi Ferrón

Jordi Ferrón

va iniciar la seva carrera esportiva al filial del Barça entre els anys 1997 i 1999 i va jugar un total de 38 partits vestit amb els colors blaugrana. Posteriorment va fitxar per al Rayo Vallecano, on va estar una temporada, la 1999-2000, i després va marxar al Saragossa, on va jugar dos anys, fins al 2002. Després va tornar al Rayo un any, cedit, la temporada 2002-2003 però va acabar tornant al Saragossa una temporada més (2003-2004). Aquests anys amb el Rayo i el Saragossa van suposar la seva estada a la Primera Divisió, en la qual va proclamar-se campió de Copa amb el Saragossa en dues ocasions, l’any 2001 i l’any 2004. Ferrón, a més, també va obtenir la medalla de plata amb Espanya als Jocs Olímpics de Sydney l’any 2000.

El 2004 va fitxar per a l’Albacete i hi va estar fins al 2008. Llavors va deixar el futbol professional fitxant per al Badalona, on va jugar fins al 2014.

Les primeres passes com a entrenador

Pel que fa a la seva experiència a la banqueta, Ferrón ha entrenat el Seagull, equip de la Segona Divisió femenina, durant les cinc últimes temporades i ho va haver de deixar al final de la temporada passada per la difícil compaginació que li suposava amb la seva vida laboral.