Barça, líder i Espanyol, cuer

Mai abans s’havia donat aquesta situació: que els dos equips barcelonins se situïn en primer i últim llocs a la classificació tant en categoria masculina com en categoria femenina.

El Barça, líder

El Barça masculí i el femení es mantenen líders en les seves respectives Lligues. La secció masculina ho fa després de golejar el Mallorca per 5 a 2 i ja suma 34 punts i la femenina, després de derrotar el Betis per 3 a o. Les blaugrana, que ja van deixar escapar la Lliga la temporada passada, tenen clar que l’objectiu de l’any és guanyar-la.

 

Barça, líder i Espanyol, cuer

L’Espanyol, cuer

A qui no li van bé les coses és a l’Espanyol, ni al masculí ni al femení. Els de Machín després d’encaixar una nova derrota al Bernabéu, tot i la millora de la seva imatge, ocupen l’última plaça de la classificació. I les de Salvador Jaspe també van sortir sense sumar (2-1) de l’enfrontament contra el Tacón i ja se situen en l’última posició a vuit punts de la zona de permanència. L’Espanyol, cuer en les dues lligues, una situació inèdita en el club blanc-i-blau.

L’Espanyol femení, en la màxima categoria des de la seva creació

Les periquites des que es va crear la Primera Divisió femenina hi han ocupat una plaça. La competició es va formar l’any 1988 i hi van participar nou clubs espanyols, entre els quals el conjunt blanc-i-blau.