L’Espanyol ha estat a punt de sumar el tercer empat a la Lliga. Les blanc-i-blaves han perdut per la mínima al camp Tacón, 2 a 1.

L’Espanyol s’avança

Les jugadores de Salvador Jaspe conscients de la situació delicada que viuen a la Lliga, són últimes i encara no han guanyat cap partit, després de 12 jornades, han sortit intenses i amb ganes de capgirar la dinàmica. I després d’una primera part amb poques ocasions ha arribat el gol de l’Espanyol. Elba Vergés just abans del descans ha fet el 0 a 1.

El Tacón reacciona a la segona part

Les blanc-i-blaves han marxat al descans amb bones sensacions, però només començar la segona part, galleda d’aigua freda, ja que les madrilenyes han empatat. Ha estat Jakobsson l’encarregada de fer pujar l’empat a 1 al marcador. Les de Jaspe han intentat mantenir la igualada i d’aquesta manera sumar un punt, però en el minut 69 ha arribat el segon del Tacón. Aquest cop ha estat Asllani qui ha fet el 2 a 1. Fins al final les barcelonines han intentat empatar, però no ha estat possible.

Amb aquesta derrota l’Espanyol continua en l’última posició amb només dos punts.