El Barça no treu el peu de l’accelerador i segueix sent una piconadora al Johan Cruyff. Les blaugrana ho han guanyat tot com a locals i amb una mitjana gairebé de cinc gols per partit. Així doncs, el Betis, penúltim i necessitat de punts, ja sabia a què s’exposava. Resultat: 3 a 0 i una nova golejada de les Lluís Cortés.

Primera meitat amb domini aclaparador del Barça

El Barça ha estrenat el marcador ben aviat (com està sent habitual en els partits a casa del conjunt culer), Alexia ha estat l’autora de la primera diana, mitjançant una jugada personal iniciada des de la dreta de l’interior de l’àrea i finalitzada amb un xut ras col·locat, lluny de l’abast de la meta bètica.

El Betis no podia sortir del seu camp a causa de la pressió i marca personal constant del conjunt culer. En canvi, les blaugrana sí que arribaven amb relativa facilitat a l’àrea verd-i-blanca. Primer en el minut 20, Oshoala ha tingut el segon, que tota sola, el seu xut ha marxat fregant el pal. Poc després, al minut 29, Torrejón l’ha tinguda amb una jugada personal. El segon gol no ha trigat a pujar al marcador, una pena màxima comesa sobre Oshoala ha permès que Hermoso estrenés el seu compte personal en la jornada d’aquest diumenge. Tres minuts després, Mariona ampliava distàncies amb un altre penal, en aquest cas per mans de la central bètica. S’arribava al final de la primera part amb 3 a 0. Leila ha estat substituïda al minut 30 lesionada.

Segona meitat

A la represa, el FC Barcelona no ha afluixat el seu ritme vertiginós i ha continuat amb el seu assetjament a la porteria de Gerard (amb diferència, la millor del Betis al Johan Cruyff). Primer Alexia, un bon regat dins l’àrea de l’11 blaugrana, que ha fet treure una mà prodigiosa de la portera francesa i un minut després gairebé marca Aitana amb un bon xut creuat que se n’ha anat per ben poc.

En el darrer quart d’hora de partit, el guió no ha variat, amb un Barça que dominava el joc i un Betis que tampoc no ha pogut sortir de la cova. Això sí, l’efectivitat blaugrana ha baixat una mica i al final el marcador no s’ha mogut en la segona part, arribant amb el resultat de 3 a 0 al final del  partit.