El Polo guanya el derbi davant el Barça
@FcbHockeyHerba_

El Polo s’ha endut el derbi davant el Barça per 3 gols a 2. Els polistes han suat de valent per fer-se amb la victòria, ja que els blaugrana han començat dominant en el marcador i no ha estat fins l’últim quart quan els jugadors de Roger Pallarols han aconseguit capgirar el marcador.

El Barça comença guanyant

El Barça ha estat qui ha obert el marcador. Nil Escudé ha fet el 0 a 1. La reacció del Polo, però, ha estat molt ràpida, ja que ha aconseguit empatar a un gràcies a Roc Oliva abans que finalitzés el primer quart. En el segon període el marcador no s’ha mogut i, per tant, s’ha arribat al descans amb 1 a 1.

El Polo capgira el marcador

A la represa ha continuat la igualtat, però han estat els blaugrana els més encertats de cara a porteria i gràcies a Camil Papa s’han tornat a posar per davant en el marcador. Amb 1 a 2 s’ha arribat a l’últim i definitiu quart. En aquest, els locals, l’equip de Roger Pallarols ha estat més efectiu i amb dos gols, de Xavier Lleonart i Roc Oliva, ha aconseguit capgirar el marcador i fer-se amb la victòria amb el definitiu 3 a 2.

Amb aquest triomf el Polo se situa quart a la classificació. El Barça, amb la derrota, ocupa el penúltim lloc a la taula.