David López va patir una lesió de llarga duració la temporada passada. El blanc-i-blau es va trencar els lligaments creuats del genoll, fet que l’ha tingut apartat dels terrenys de joc sis mesos, aproximadament. Ara, amb l’alta mèdica, espera començar a agafar ritme per entrar a les convocatòries de David Gallego.

El procés de recuperació

El jugador, de 29 anys, ha assegurat que ha estat un procés llarg i dur, ja que mai no havia patit una lesió de gravetat. A més a més, ha dit que juntament amb Pablo Piatti, que també té la mateixa lesió, s’han donat suport mutu.

És optimista amb el rendiment de l’equip

David López s’ha mostrat optimista, tot i l’inici decebedor en competició domèstica, i ha explicat que la Lliga és molt llarga i que encara tenen marge de millora. Ha recalcat que el primer objectiu de la temporada està assolit, que és jugar la fase de grups de l’Europa League, però, al mateix temps, creu que han de fer un pas endavant. La pretemporada periquita ha estat diferent respecte altres anys i és per aquest motiu que el migcampista creu que “han tingut poc temps per treballar l’estructura de joc”.

Plena confiança en Gallego

El futbolista ha remarcat que la manera de jugar del tècnic necessita paciència i requereix un temps interpretar totes les situacions de joc. “Confiem en David Gallego i no tenim cap mena de dubte“, ha assegurat David López. A més a més, ha considerat que laturada de la Lliga serà com una breu pretemporada per treballar molts aspectes del joc.