L’Espanyol segueix aprofitant aquesta setmana d’aturada de la Lliga a causa de les seleccions per treballar en tranquil·litat tant l’aspecte físic com tàctic. Els blanc-i-blaus jugaran el proper partit el diumenge 15 de setembre al camp de l’Eibar.

Marc Roca creu que l’equip millorarà

El protagonista avui a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva ha estat Marc Roca. El migcampista ha reconegut que “el primer objectiu de la temporada era classificar-nos per a l’Europa League” i s’ha mostrat satisfet d’haver-ho aconseguit. L’esforç tant físic com mental els ha passat factura a la Lliga, en què només han sumat un punt de nou possibles. Roca ha explicat que tot i això “no cal alarmar-se”. Creu que l’equip “està treballant bé” i que aquesta setmana sense partit “ens anirà genial” per “treballar conceptes” i així aconseguir que “l’equip millori”.

En l’àmbit individual ha dit que “puc aportar sortida de la pilota” i que “intento fer de la millor manera possible el que el míster em demana”. En els últims dies de mercat es va especular que Marc Roca podia fitxar pel Bayern de Munic, avui el jugador que “estic molt content aquí, vull estar aquí, per tant, tot genial”.