La UE d’Horta ha aconseguit una victòria de prestigi a la piscina del CN Rubí per 8-9. L’equip barceloní s’ha imposat a un rival potent i ha signat una gran actuació per posar el colofó a una notable temporada, quan encara queden tres jornades per al final de la lliga.

Inici fulgurant de l’Horta

Des del principi del partit, l’Horta ha sortit dominador i ha aconseguit una bona renda a la fi del primer període (1-4). Al segon quart, però, el Rubí ha retallat distàncies amb un joc més dinàmic. Al descans, el marcador reflectia un 3-6 favorable a l’Horta.

Segona meitat igualada

Ja al tercer quart, el conjunt vallesà ha posat setge a la porteria dels barcelonins, i amb dos gols consecutius han arribat a escurçar el marcador fins el 5-6. Així s’ha arribat al darrer i definitiu període.

Quan ha arribat l’hora de la veritat, a l’Horta no li ha tremolat el pols i ha aguantat les envestides locals, per acabar enduent-se el partit per un ajustat 8-9.

Objectiu de la permanència: assolit

Quan queden de tres jornades per al final, els hortencs han aconseguit evitar el descens de categoria. Segons Pau Brias, jugador de l’Horta i, Javi Ribas, l’entrenador, el lloc del club és a la Lliga Nacional Primera Divisió. Per tant, la temporada es pot qualificar amb un notable.