Leo Messi ha reconegut els seus problemes físics en una entrevista a la emissora argentina Radio Club Octubre 94.7. Messi ha explicat que arrossega problemes des del “passat mes de desembre” i que encara no ha “pogut fer net de les molèsties. En concret, l’argentí ha parlat d’una “pubàlgia que és complicada” i de la qual encara no n’hauria fet net. 

El jugador del Barça, a més a més, ha repassat la seva recent actuació amb la selecció d’Argentina. Messi ha fet referència a les crítiques que sovint li arriben del seu país. “La gent s’ha acostumat a dir coses sobre mi, inventen… No em sorprèn res, moltes mentides i coses inventades”, ha manifestat Messi. L’argentí també ha reconegut que molts amics i familiars van aconsellar-li no tornar amb la selecció, però que ell sempre ha volgut guanyar algun títol amb l’Argentina.

Aquestes declaracions arriben just abans del derbi entre el FC Barcelona i el RCD Espanyol. En la roda de premsa prèvia a aquest partit, el tècnic del Barça, Ernesto Valverde també ha reconegut les molèsties del jugador argentí.