El Barça B ha guanyat el Terol per 2 a 1 en un gran partit dels de García Pimienta. El filial blaugrana encadena així la segona victòria consecutiva després de superar l’Ebro a domicili la jornada anterior.

El Barça B remunta

Els de García Pimienta han sortit disposats a controlar el joc i monopolitzar el domini de la pilota. I el cert és que ho han aconseguit. El tècnic blaugrana ha decidit jugar sense extrems purs i amb un gran Riqui Puig han collat el Terol a la seva àrea. Una situació amb què els aragonesos ja comptaven. Els visitants tenien clar el seu “modus operandi” i els ha sortit perfecte. Una errada defensiva de Mingueza ha acabat amb la pilota als peus de Peláez que ha cedit enrere per Becerra perquè fes el 0 a 1 al minut 8. Els culers han reaccionat ràpid i Abel Ruiz ha tingut l’empat tres minuts després, però la seva rematada ha anat al pal. Això ha donat pas a un atac i gol blaugrana que no s’ha aturat fins a l’empat d’Abel Ruiz. El davanter, partint de l’extrem esquerre, ha aprofitat una passada de la mort de Miranda per fer l’ 1 a 1 amb una mica de fortuna al minut 23. Tot tornava al principi. El Terol buscant contres i el Barça B fer mal a través del joc de posició. Dues opcions que haurien pogut tenir recompensa si no fos per les intervencions d’Arnau Tenas o la manca de punteria dels barcelonins. I quan semblava que s’arribaria al descans amb empat, Mujica ha caçat un refús del pal a xut de Riqui Puig per capgirar el marcador i fer que el Barça B marxés al descans amb avantatge.

Segona part sense gols

L’inici de la segona ha estat fulgurant. El Terol li ha tornat el favor al Barça del 0 a 1 però Abel Ruiz, tot sol davant el porter, ha desaprofitat l’errada defensiva dels visitants. Al minut 53, Chumi, lesionat, ha hagut de deixar el seu lloc a Cuenca. El fred s’ha contagiat als dos equips i ha costat de veure ocasions. La bona notícia ha estat la tornada de Carles Pérez. L’extrem ha disputat uns minuts després de la seva lesió davant l’Olot. El Terol ha fet una passa endavant en els últims 10 minuts i ha tingut l’empat en més d’una aproximació. Fins i tot el porter ha pujat a rematar, però el Barça B ha sabut defensar-se i quedar-se amb els tres punts.