El Barça guanya el derbi

El Barça ha guanyat el derbi contra l’Espanyol per 2 a 0Messi ha estat l’autor dels dos gols. Els blaugrana encarrilen una mica més la Lliga, i els blanc-i-blaus tenen cada cop més juny el fet de jugar a Europa la temporada que ve.

Primera meitat sense gols

El Barça ha dominat durant la primera part del partit, però no ha pogut marcar. Els culers han disposat de dos xuts de falta a prop de l’àrea, que ha executat Messi, però primer Diego López i després la tanca han evitat el gol. Rakitic des de la frontal ha creat perill amb un xut que ha sortit fregant el pal. L’Espanyol, que ha sortit amb defensa de cinc, ha tancat els espais i al Barça li ha costat molt crear ocasions. Els blanc-i-blaus ofensivament han generat molt poc i els blaugrana no han passat angúnies defensives.

Messi decideix a la segona part

La segona part ha començat amb la mateixa tònica, tot i que el Barça ha posat una marxa més. L’entrada al camp de Malcolm ha donat profunditat a l’equip. Els de Valverde s’han avançat al marcador al minut 71 amb un gol de falta Messi, que Víctor Sánchez intentant desviar la pilota se l’ha acabat introduint en pròpia porteria. Els de Rubi s’ha estirat i han tingut alguna arribada a la porteria blaugrana, però no han pogut marcar. Cal destacar una oportunitat de Wu Lei, un xut al minut 79, que entre Lenglet i Ter Stegen han pogut salvar. L’Espanyol ha seguit lluitant per marcar, però el Barcelona amb espais i al contraatac ha fet el segon. Al minut 88, Messi ha tancat el partit amb un gol gràcies a una assistència de Malcom.