El CN Montjuïc ha aconseguit la sisena victòria de la temporada i també la salvació davant el Màlaga (8-7). Els d’Alfons Cànovas han hagut de suar la cansalada per superar un conjunt andalús que, de la mateixa manera que el Montjuïc, ha estat intermitent.

L’equip barceloní necessitava sumar els tres punts davant un rival directe com el Màlaga i esperar la derrota del Sevilla, que ha arribat una hora després, per assegurar, definitivament, la permanència.

Un bon inici fallit

Els locals han començat de la millor manera possible i han fet els dos primers gols del partit. Tot i això, el Màlaga ha reaccionat amb contundència i s’ha posat 2-4 als pocs minuts d’iniciar-se el segon quart.

La intensitat no ha baixat i ambdós equips s’han mostrat molt iguals fins que l’àrbitre ha xiulat el descans amb el resultat provisional d’empat a 5.

Segona meitat intermitent

El Màlaga ha sabut anul·lar el Montjuïc al tercer quart i no ha concedit ni un sol gol. L’equip andalús ha fet dues dianes i ha encarrilat el partit, però no l’ha sentenciat.

Ja a l’últim quart, els papers s’han intercanviat i ha estat el Montjuïc el que ha esborrat del mapa un Màlaga que no ha pogut veure porta en els últims vuit minuts de l’enfrontament. Els barcelonins, amb una gran actuació d’Albert Ponferrada, han acabat tancant el matx amb un triomf per la mínima, 8-7.

La setmana vinent el CN Montjuïc, ja amb la tranquil·litat de saber que continuarà a Primera Nacional una temporada més, rebrà el líder, el Rubí.