El jugador del RCD Espanyol Rubén Sánchez ha renovat amb el club blanc-i-blau fins al mes de juny del 2027. Després que el director general dels espanyolistes, Fran Garagarza, confirmés que hi havia un acord verbal en la seva presentació a l’Stage Front Stadium, s’ha confirmat la renovació. L’acord és fins al 2027, però hi ha l’opció d’una temporada més.

Del Mirandés a l’Espanyol

Rubén, que estava cedit al Mirandés des de principi de temporada, ha tornat, fa poc més d’una setmana, per formar part del primer equip. El jugador, format a les categories inferiors del club, on s’ha format durant els darrers sis anys i on continuarà vinculat. L’Espanyol continua apostant per la gent de la casa de cara al futur professionals dels jugadors del primer equip.

La felicitat de Rubén Sánchez

“Estic molt feliç, vaig arribar sent gairebé un nen i en tinc moltes ganes. És el meu primer contracte professional i ara comença un altre repte en què espero tornar al club la confiança que m’ha donat”, ha comentat. Rubén Sánchez ha assegurat que “arribar a l’Espanyol era el meu somni. De petit anava amb el meu oncle a veure l’equip quan encara no formava part del seu futbol base i sempre deia que m’encantaria fitxar per l’Espanyol. Això va passar l’any següent, així que només puc estar molt content i molt feliç”.