Rubén Sánchez ha tornat a l’Espanyol després de la seva cessió al Mirandés. El lateral dret ha disputat aquest diumenge els primers minuts aquesta temporada com a jugador blanc-i-blau en la victòria agònica dels de Luis Ramis contra el Llevant. De fet, va sortir al minut 76 en substitució d’Ian Forns. En la presentació, el jugador del Bon Pastor, que precisament va fer 23 anys aquest diumenge, s’ha mostrat crític amb la seva actuació i ha dit que “no va ser el meu millor partit, però la temporada és molt llarga i intentaré seguir aprenent”.

El secret de Rubén Sánchez, el gluten

Rubén Sánchez ha explicat que la cessió a Miranda de Ebro va ser una decisió conjunta: “Entre el club i jo vam entendre que el millor era sortir cedit i allà he après molt“. Ara bé, en el moment en què el director esportiu de l’Espanyol, Fran Garagarza, li va trucar, no va dubtar a venir. Al Mirandés ha anat de menys a més i el rendiment en la part final de la cessió ha estat extraordinària. Va passar de jugar com a molt 68 minuts a no descansar cap minut en els últims 14 enfrontaments. Rubén Sánchez ha estat molt sincer amb la premsa i ha explicat que “l’any passat i en els primers partits d’aquesta temporada no aguantava físicament, a partir del minut 60 estava fos“. Llavors, va decidir visitar “un nutricionista, em va treure el gluten i a partir d’aquell moment volava”.

La renovació, a punt

La direcció esportiva del club, amb Fran Garagarza al capdavant, tenia clar que el defensa blanc-i-blau tornaria a final d’any, però tot es va precipitar amb la lesió greu d’Edu Expósito. Rubén Sánchez tenia contracte amb l’Espanyol fins a finals del 2025, però Garagarza ha anunciat que han arribat “a un principi d’acord per ampliar-lo fins al mes de juny del 2028. Estem contents perquè ens ajudarà”. Una nova victòria del planter que, segon el conseller delegat, Mao Ye, “continua sent una aposta del club”.