FC Barcelona

Alexia Putellas fa un pas important per recuperar-se i sembla que és més a prop que mai de tornar a jugar amb el Barça. La capitana no juga cap partit des de mitjans de novembre, quan va rebre un cop al s genoll esquerre contra el Benfica i va haver de retirar-se del terreny de joc per unes molèsties que, “a priori”, semblaven lleus. Quatre mesos després sembla que es comença a veure la llum al final del túnel i aquest dilluns ja va completar una part de l’entrenament amb les companyes.

Quan tornarà la capitana?

Ara per ara, Alexia Putellas està complint els temps previstos de recuperació. Després de sotmetre’s a una artroscòpia al genoll esquerre el 27 de desembre, que, un mes després, el 29 de gener, comencés a exercitar-se sobre la gespa és el reflex que tot va bé. La tornada de la jugadora és més a prop que mai, després de completar una part de l’entrenament amb les companyes. Tot i això, apunta, tal com va explicar Jonatan Giráldez, que difícilment podrà tornar abans de l’aturada de seleccions entre el 19 i 28 de febrer.

Quatre mesos sense Alexia

Després del cop que va rebre el 14 de novembre en el partit de Champions contra el Benfica, la capitana del Barça ja suma quatre mesos sense poder jugar cap minut amb el Barça. Tot apuntava que eren unes molèsties lleus però el dolor no parava i durant dos mesos no va poder exercitar-se amb les companyes ni disputar cap partit. Els professionals del club van decidir que la millor opció era sotmetre’s a una artroscòpia el 27 de desembre per descobrir l’origen i posar-hi una solució.

Un mes després, concretament a finals de gener, després d’una llarga espera, va tornar a fer treball sobre la gespa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i el 3 de febrer ja va tornar a tocar pilota. Tot apunta que l’espera per tornar a veure a Alexia Putellas vestida amb la samarreta blaugrana encara es pot allargar unes setmanes, però tornada de la jugadora és més a prop que mai.