El retorn de Ricky Rubio a les pistes de bàsquet cada cop està més a prop. El jugador del Barça ha estat convocat amb la selecció espanyola per jugar la fase de classificació de l’Eurobasket del 2025. Per tant, tot fa pensar que la recuperació de Ricky Rubio ja està en el seu tram final i que el base té molt a prop tornar-se a vestir de curt i tornar a jugar.

El retorn de Ricky Rubio, cada cop més a prop

Ricky Rubio, que segueix entrenant amb el Barça i ha estat inscrit per jugar l’ACB i l’Eurolliga, però encara no ha disputat cap partit, ha estat convocat pel seleccionador espanyol Sergio Scariolo per jugar els partits contra Letònia el dijous 22 de febrer i contra Bèlgica tres dies més tard. A la convocatòria de Scariolo hi ha dos jugadors més del Barça, Darío Brizuela i Joel Parra.

Després d’aquesta convocatòria, sembla que el retorn a les pistes de Ricky Rubio cada cop està més a prop. De fet, es pot pensar que el base del Masnou podria anar convocat amb el Barça per jugar la fase final de la Copa del Rei, que es disputa des d’aquest dijous i fins diumenge a Màlaga.