El Roser ha aconseguit la tercera victòria de la temporada en imposar-se al Martinenc per 60 a 53. L’equip de Juan Hereza va decidir a l’últim quart un partit molt ajustat. El Roser se situa tercer a la classificació i el Martinenc és cinquè.

Primera part dominada pels locals

Un parcial de 21-12 al primer quart ha permès al Roser agafar una petita renda el marcador. Els locals han estat liderats per Adrià Cortegano, màxim anotador de l’equip amb 12 punts. El Martinenc ha aconseguit igualar la solidesa defensiva del Roser al segon quart. La reacció visitant ha servit perquè el seu desavantatge no augmentés abans del descans.

Reacció del Martinenc, sense premi

El tercer quart ha estat dominat completament per l’equip d’Hugo González. El Martinenc ha aconseguit capgirar el marcador gràcies a un parcial de 9-19. Els visitants han estat encapçalats per Adrián Rodríguez, que ha estat el màxim anotador del partit amb 13 punts. Però, el Roser ha reaccionat a temps i ha aconseguit capgirar el marcador a l’últim període gràcies a una gran actuació defensiva. Els locals tan sols han concedit set punts als últims 10 minuts.