Sorteig Copa Rei i Reina hoquei herba
@RCPoloBarcelona

L’equip masculí i femení del Reial Club de Polo ja sabem contra qui se les hauran als quarts de final de la Copa del Rei i de la Reina després del sorteig fet a Benalmádena. La localitat andalusa acollirà, del 15 al 17 de març, la 108 edició masculina i la 40a femenina.

El Polo, a la defensa del títol de la Copa del Reina

El Reial Club de Polo començarà la defensa del títol de campiones de Copa contra el Club Egara. L’equip de Jordi Alastrué s’enfrontarà als quarts de final amb el conjunt amb la intenció de passar a les semifinals. Les polistes i les terrassenques ja s’han enfrontat aquesta temporada a la Lliga Iberdrola. Va ser a la sisena jornada en un partit que va acabar amb victòria pel conjunt barceloní per 3 a 0.

L’equip masculí del Polo contra el Júnior

L’equip de Carlos García Cuenca intentarà repetir una imatge que no es veu des de l’any 2019 quan els polistes van aixecar la 31a Copa del Rei de la seva història. Per aconseguir-ho, el primer que hauran de fer és superar el Júnior. A la divisió d’honor masculina, el conjunt polista es va imposar als santcugatencs per 3 a 1 a la primera jornada de la Lliga MGS.

El aparellaments de la Copa de la Reina

Quarts de final (divendres, 15 de març):

Sanse ComplutenseJúnior FC11 h
RC Polo Club Egara13.15 h
CD TerrassaClub de Campo15.30 h
Reial SocietatAtlètic Terrassa17.45 h

Els aparellaments de la Copa del Rei

Quarts de final (divendres, 15 de març)

CD TerrassaRS Tenis11 h
RC Polo Júnior FC13.15 h
Sanse ComplutenseClub Egara15.30 h
Club de CampoAtlètic Terrassa17.45 h