betevé emetrà en directe i de manera íntegra la Mitja Marató de Barcelona 2024. El diumenge 11 de febrer, la televisió pública de Barcelona transmetrà per tercer any consecutiu una de les curses més emblemàtiques de la ciutat i més prestigioses en àmbit mundial. El programa especial de la Mitja Marató de Barcelona 2024, produït de manera conjunta entre betevé i La Xarxa, arrencarà a les 8.15 h i s’allargarà fins a les 12.30 h, amb l’arribada de l’últim participant popular. Enguany, Barcelona viurà una Mitja Marató de rècord amb 28.000 atletes.

La transmissió en directe de la Mitja Marató de Barcelona es podrà seguir a totes les plataformes de betevé: a la TDT, al canal 166 de Movistar+, al web, al YouTube de betevé, i a l’aplicació per a dispositius mòbils; també es veurà íntegrament a La Xarxa+.

La Mitja Marató de Barcelona 2024, la millor de l’estat

Parlar de l’eDreams Mitja Marató de Barcelona 2024 by Brooks és parlar d’excel·lència nacional i internacional. Els organitzadors de la prova han aconseguit situar Barcelona com la ciutat que acull la Mitja Marató més multitudinària d’Espanya, al davant de la prestigiosa València. A més, els 28.000 atletes inscrits per a l’11 de febrer situen la Mitja Marató de Barcelona com la segona més gran de tot Europa, només superada per Berlín. Aquests 28.000 atletes que s’han inscrit superen el rècord que fins ara tenia la prova, que era de l’any 2020, quan se’n van inscriure 23.000. A més, l’edició del 2024 supera en 7.000 els corredors inscrits l’any 2023.

Estàs inscrit a la Mitja Marató de Barcelona? Troba’t a la redifusió de betevé

Si ets un dels 28.000 participants de la Mitja Marató de Barcelona et podràs veure a la redifusió de betevé. A partir de les 15 hores del mateix diumenge, 11 de febrer, la reemissió de la cursa es podrà seguir a la TDT de betevé, amb tot el protagonisme dedicat als participants populars. Quan creuis la meta d’arribada, busca les càmeres de betevé per explicar en directe la teva experiència i mira l’entrevista després a casa.

El desplegament de betevé per cobrir la Mitja Marató de Barcelona 2024 tornarà a ser excepcional. La transmissió disposarà de quatre equips mòbils que seguiran el mateix recorregut de la cursa, amb l’emoció dels possibles rècords que es puguin batre. A més, hi haurà dos punts fixos en l’arribada de la prova, just al passeig de Pujades amb Nàpols, que serviran per explicar les sensacions de tots els atletes populars de la Mitja Marató de Barcelona 2024.

betevé, la referència dels grans esdeveniments esportius a Barcelona

betevé se situa com un dels mitjans referència en la cobertura de grans esdeveniments esportius a la ciutat, després de les transmissions de la Mitja Marató de Barcelona 2022 i la del 2023, la Marató de Barcelona 2022, el Triatló de Barcelona 2022 i el del 2023, i la Cursa de la Mercè.