El RC Polo ha sorprès a tothom i ha aconseguit fer-se amb la Copa de la Reina 2023 a casa del favorit, el Club de Campo, per 0 a 2. Les polistes sumen un trofeu que no aconseguien des de l’any 2015 i que les madrilenyes dominaven amb fermesa els últims anys. De fet, el Club de Campo havia aconseguit sis de les últimes set edicions del torneig. El partit, molt pràctic per al Polo, s’ha decidit gràcies a un gol a l’inici i un altre al final de l’enfrontament.

El Polo s’avança en el marcador

El RC Polo ha aconseguit el més difícil, avançar-se en el marcador. Paula Ortiz, en el primer quart, ha aconseguit fer el 0 a 1 que posava les coses favorables per al conjunt barceloní. Les jugadores del Club de Campo han començat a assetjar la porteria polista, que s’ha tancat al darrere. El conjunt barceloní ha estat capaç d’aturar les escomeses de les madrilenyes i, fins i tot, han tingut alguna ocasió clara com per ampliar el marcador.

Patiment i sentència al final

El conjunt barceloní ha aconseguit que les madrilenyes no sumessin cap gol amb bones intervencions en defensa. A l’inici de l’últim quart, Teves ha tingut una ocasió molt clara amb un penal “stroke” que la porteria madrilenya ha refusat. Al final de l’enfrontament, i amb el Club de Campo empès a l’atac i sense portera per tenir superioritat en atac, Paula Ortiz ha fet una passada en profunditat que Flor Teves ha transformat en el 0 a 2 definitiu.