marcos gorriti oscar romero fitxatges ue sant andreu

El Sant Andreu s’ha mogut ràpidament i Marcos Gorriti i Òscar Romero seran els substituts de Pochito, que ha fitxat pel Sevilla C, i de Martí Alonso, que marxa cedit al Muntanyesa fins a final de temporada.

Els andreuencs aprofiten les darreres hores del mercat d’hivern

A la Segona Federació, el mercat de fitxatges d’hivern es tancarà aquest dijous les sis de la tarda i el Sant Andreu aprofita aquestes darreres hores per reforçar l’equip. Amb l’arribada de Marcos Gorriti i d’Òscar Romero, l’entrenador Xavi Molist té dues opcions més per poder fer mal als adversaris. Des que Ernest Forgas va lesionar-se que el tècnic demanava que li portessin jugadors i la setmana passada ja va poder tenir a les seves ordres Gerard Oliva.

Gorriti i Òscar Romero tenen l’experiència necessària

Marcos Gorriti és un davanter que fins ara formava part de la plantilla del Cornellà, equip que milita a la Primera Federació. L’argentí ha disputat sis partits i la temporada passada va jugar cedit al Cerdanyola a la Segona Federació. L’altra incorporació immediata és la d‘Òscar Romero, que fitxa procedent del Badalona Futur, un dels equips que milita al grup 3 de la Segona Federació i que lluita per pujar de categoria. El davanter va guanyar la Copa Federació. A la Lliga ha jugat vuit partits i ha marcat un gol. Romero també ha jugat a la Pobla de Mafumet, al Nàstic i al futbol base del RCD Espanyol. Tots dos jugadors s’incorporen immediatament als entrenaments de la UE Sant Andreu i podrien debutar aquest diumenge al camp de l’Hèrcules a l’estadi José Rico Pérez d’Alacant.