Ricky Rubio finalment no jugarà la fase final de la Copa del Rei amb el Barça. Després de la convocatòria del base del Masnou amb la selecció espanyola s’havia obert una possibilitat que el jugador pogués anar convocat amb el Barça per a la Copa, però al final s’ha descartat aquesta opció i Ricky Rubio no viatjarà a Màlaga.

Des del club blaugrana creuen que la Copa del Rei és una competició massa exigent com per tornar-la a jugar 10 mesos després. La idea és que torni davant el Mònaco a l’Eurolliga o davant el Saragossa a la Lliga Endesa.

Ricky Rubio continua amb el procés de recuperació

El tècnic del Barça, Roger Grimau ha explicat en la roda de premsa prèvia al partit de quarts de final contra el Baxi Manresa que “el fet que vagi amb la selecció és un pas més en el procés. Esperem que tot vagi bé”. Grimau té molt clar que en el la recuperació de Rikcky Rubio “el més important és el nivell personal”. L’entrenador ha assegurat i confirmat que el primer és que el jugador estigui bé en l’àmbit personal i que un cop passi això ja es prendrà la decisió que pugui tornar a les pistes.

En aquest sentit, també ha parlat uns del capitans del Barça de bàsquet. Àlex Abrines ha destacat: “Si torna a jugar me n’alegraré molt per ell”. L’escorta blaugrana ha volgut deixar clar que la malaltia de Ricky Rubio és difícil de superar. Això sí, ha enviat un missatge positiu, ja que ha dit que el veu bé. Abrines sap perfectament del que parla, ja que ell mateix va deixar les pistes durant uns mesos a causa, també, de problemes mentals.