L’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha fet visible la sensació de frustració i ràbia que té el cos tècnic i els jugadors per la situació que viu l’equip. El tècnic, abans de rebre el Mirandés aquest dissabte, 18 de febrer a les 21 h, ha volgut enviar un missatge a l’afició demanant el seu suport.

Ramis afirma que l’Espanyol “ara és un equip de Segona”

L’Espanyol, que ocupa la cinquena posició a la Segona Divisió i té l’ascens directe a Primera a sis punts, rep aquest dissabte el Mirandés amb un objectiu clar: sumar els tres punts i tornar la il·lusió a l’afició blanc-i-blava. Això sí, per a Ramis, la situació actual del club li produeix “ràbia i frustració perquè el que entrenem durant la setmana no es veu després en els partits. No competim, durant els 90 minuts, al màxim nivell” i, per aquesta raó, l’equip “és on és”.

De fet, per a Ramis, alguns creuen que “hem d’anar al camp de l’Alcorcón i humiliar-los. Però competitivament som dos equips de la Segona Divisió i hem de lluitar per aconseguir l’objectiu”. Això sí, el tarragoní ha afirmat que els jugadors “són conscients que cal baixar al fang. No aconseguirem l’objectiu només amb màgia”.

Des de l’arribada de Luis Miguel Ramis, l’equip no ha guanyat cap partit lluny de l’Stage Front Stadium, un fet que per al tècnic fa lògica la reacció de l’afició. “Entenc que estiguin enfadats. Ells volen veure una cosa més contínua en el temps. però jo no enviaré cap missatge negatiu. Ara l’ampolla està mig plena i jo intentaré omplir-la del tot”, ha acabat assegurant l’entrenador blanc-i-blau després contestar 18 preguntes a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.