gavi minuts tercer
Foto: FC Barcelona

El serial per inscriure Gavi a la Lliga ha arribat al seu final. Segons avança RAC1, el Barça i la Lliga han arribat a un acord i el migcampista blaugrana serà inscrit definitivament com a jugador del primer equip. Aquest acord significa que tant el Barça com la Lliga renuncien al contenciós judicial que tenien obert.

La inscripció Gavi arribarà quan es recuperi de la lesió

La inscripció de Gavi com a jugador del primer equip no ha estat fàcil. Tot va començar en el mercat d’hivern del 2023, quan el Jutjat Mercantil número 10 de Barcelona va ordenar mesures cautelars i va obligar a la Lliga a inscriure Gavi. El jugador va passar del dorsal 30 al número 6.

El segon capítol d’aquest serial va arribar el 13 de març del 2023, quan un jutjat mercantil va suspendre les mesures cautelars i, per tant, va quedar anul·lada la inscripció de Gavi com a jugador del primer equip. La causa de l’anul·lació va ser un defecte de forma del club blaugrana, que va arribar tard al termini per presentar la documentació. El Barça va recórrer contra la mesura,

Ara, i un any després d’aquelles sentències judicials, tant el Barça com la Lliga han arribat a un acord i abandonen la via judicial. Gavi, per tant, un cop es recuperi de la lesió serà inscrit com a jugador del primer equip.