Axel Corres jugador del CE Mediterrani
@PFotoalbum

El Club Esportiu Mediterrani ha guanyat el Terrassa per 11 a 10 i té a tocar la quarta posició que els asseguraria disputar el play-off per al títol. L’equip de Jahzeel Martínez ha hagut de remuntar un parcial de 0 a 4 dels egarencs, que no han pogut mantenir el domini durant la resta de partit.

El CE Mediterrani capgira el partit

Els primers vuit minuts han estat de protagonisme per als visitants. Els jugadors de Dídac Cobacho han estat molt atents i han posat el pany i forrellat a la porteria per acabar emportant-se el primer quart per 0 a 4. En el segon període, però, l’equip de Jahzeel Martínez ha buscat la remuntada. I l’han aconseguida. Quatre gols dels locals han fet que al descans el marcador fos de 4 a 6.

A la segona part, quan quedaven dos minuts per acabar el tercer quart, el Mediterrani s’han posat al davant en el marcador per primera vegada en tot el partit (8 a 7). Una remuntada èpica que ha portat el partit a un últims minuts molt disputats pels dos equips. Al final, però, una avantatge de dos gols (11 a 9), ha fet que l’últim gol del Terrassa no hagi servit de res. Victòria molt treballada pels locals, que no només sumen tres punts sinó que també tenen la possibilitat de tenir plaça en play-off.

El Sant Andreu disputarà una de les semifinals de la Copa de la Reina
Les andreuenques han superat l’Atlètic-Barceloneta en el primer partit de quarts. Catalunya i Mediterrani queden eliminats

Com queda la classificació quan queda una jornada per acabar?

Després d’aquest partit, el Mediterrani i el Terrassa queden empatats amb 41 punts quan queda una jornada per acabar la fase regular. Si els dos equips fan el mateix resultat (el Terrassa s’enfronta a l’Atlètic-Barceloneta i el Mediterrani viatjarà a Madrid per jugar contra el Canoe) seran els egarencs qui disputaran el play-off del títol. Per tant, el Mediterrani hauria de sumar un punt més que el Club Natació Terrassa.