Barça Atlètic de Madrid Primera Divisió 2019-2020
@FCBarcelona

El Barça no ha pogut passar de l’empat a 2 contra l’Atlètic de Madrid en un partit marcat per la polèmica arbitral i amb tres penals. Els blaugrana es troben ara a un punt del Madrid, però falta que els madridistes juguin el partit contra el Getafe.

Una primera part amb polèmica

El matx ha començat amb sorpreses a l’11 inicial. Griezmann s’ha quedat a la banqueta i Quique Setién ha optat per un 4-4-2 amb Riqui Puig al mig del camp. L’enfrontament s’ha iniciat molt actiu i amb moltes coses en pocs minuts. Després d’un inici elèctric, el Barça s’ha avançat en el minut 11 gràcies a un gol en pròpia porteria de Diego Costa a la sortida d’un córner servit per Leo Messi. Poc després ha arribat la polèmica. Arturo Vidal ha fet un penal clar sobre Carrasco. Ter Stegen ha aturat el xut de Diego Costa, però l’àrbitre ha fet repetir el llançament perquè el porter blaugrana no tenia els peus a la línia. En la repetició, Saúl ha subtituït Diego Costa com a llançador i ha fet l’1 a 1. El Barça ha buscat desnivellar el marcador, però no ho ha pogut fer abans del descans.

Gol 700 de Leo Messi

A la represa, l’àrbitre de l’enfrontament ha xiulat un altre penal, en aquest cas a favor del Barça, de Felipe sobre Semedo. Leo Messi, que feia jornades que buscava marcar el gol 700 de la seva carrera esportiva (el 630 com a blaugrana) finalment ho ha aconseguit. L’argentí ha marcat a l’estil Panenka, amb molta sang freda. El 2 a 1 semblava que donava tranquil·litat al conjunt barcelonista, però encara hi havia temps per a més.

Barça Atlètic de Madrid Primera Divisió 2019 2020 Vidal

Nou penal a favor de l’Atlètic de Madrid

En el minut 61, tercer penal, en aquest cas favorable als matalassers, de nou amb Carrasco com a protagonista i Semedo com a infractor. Un lleu contacte que l’àrbitre ha considerat pena màxima. De nou, Saúl Ñíguez ha marcat, aquesta vegada amb suspens perquè Ter Stegen ha tocat la pilota. Un possible penal sobre Gerard Piqué no assenyalat ha fet enfadar encara més els jugadors i els tècnics barcelonistes, que han continuat buscant el gol del triomf. Setién ha tret tota l’artilleria en atac, tot i que un pèl tard, i ha acabat amb quatre davanters perquè han entrat Ansu Fati i Griezmann, però no ha estat suficient per guanyar el partit.