Marc Alegre

torna al Júpiter per ser el director esportiu de l’entitat gris-i-grana. Té experiència en altres clubs en aquest tipus de gestió i l’objectiu és intentar que el primer equip aconsegueixi l’ascens a Tercera Divisió.

Marc Alegre, un home de la casa

Alegre

té clar que l’equip “ha de lluitar per un obejctiu diferent” del que ha competit les últimes temporades. A inici de curs el Júpiter tenia la intenció de competir per l’ascens a Tercera, però els resultats han fet que acabés lluitant a la part baixa de la classificació. Pel nou director esportiu, “això s’ha de canviar“. Creu que l’equip ha de ser “un referent dins la Primera Catalana” i més tenint en compte la possible reorganització de grups a causa de la covid-19. El president de l’entitat de la Verneda, Joan Rión, té clar que el repte “és millorar la situació esportiva, de l’escola i també de categoria“. L’aposta del primer equip pel màxim mandatari “seria aconseguir l’ascens”.

Per Rión, Marc Alegre “coneix bé la casa” i això ha de donar confiança. El president destaca que el nou director esportiu ja ha marxat i ha tornat en diferents etapes al club i ha treballat en el món de la coordinació en equips com l’Europa i el Badalona. Està convençut que Alegre donarà “resultats a curt, mitjà i llarg termini”.

Pel que fa a la composició de la plantilla de la pròxima temporada, Alegre confessa que “estem contents”, però tambe reconeix que “hem de tancar alguna incorporació en alguna posició concreta”. La idea pel que fa al joc “és que sigui vistós” i, com a club històric de la ciutat, és “aspirar a pujar”.