La Lliga insults Barça i Piqué derbi
@FCBarcelona

El derbi entre el Barça i l’Espanyol ja té data i hora oficial. Els dos equips s’enfrontaran al Camp Nou el proper dimecres 8 de juny a les 10 de la nit. L’equip blaugrana s’hi jugarà les opcions per guanyar el títol de Lliga o per, definitivament, perdre’l i l’Espanyol s’hi jugarà les opcions de permanència o, fins i tot, el descens de categoria matemàtic.

Decisiu pel Barça

Els homes entrenats per Quique Setién són segons a dos punts del Reial Madrid. Abans de jugar contra l’equip blanc-i-blau, el Barça s’haurà enfrontat a l’Atlètic de Madrid i Vila-real i una punxada més contra algun d’aquests equips podria ser gairebé definitiva si tornés a caure contra l’Espanyol. El pitjor escenari del Barça seria que arribes al derbi amb dues derrotes més i el Madrid a vuit punts. Llavors, una victòria o empat de l’Espanyol donaria el títol matemàtic a l’equip blanc.

Decisiu per l’Espanyol

L’equip de Rufete té molt complicada la salvació. De fet, podria arribar al Camp Nou ja descendit en el cas que la diferència amb Celta o qualsevol altre equip que ocupi la primera posició de permanència fos major de nou punts, que és la que té ara mateix. Un altre escenari possible és que una derrota al Camp Nou impliqui el descens matemàtic.