La Marató Barcelona 2022 se celebra aquest diumenge, 8 de maig i es pot seguir en directe a betevé, en un programa especial que permet veure amb tot luxe de detalls la cursa pels carrers de Barcelona des de l’inici fins a l’arribada de l’últim atleta participant. La cursa comença a les 8 h, però des de les 7.40 h s’inicia la transmissió de la Marató de Barcelona amb tots els preparatius, informació de recorregut i atletes destacats.

Amb l’inici de la prova, pots seguir els caps de cursa en categoria femenina i masculina, amb l’ambient de la ciutat en diferents punts quilomètrics emblemàtics de la Zurich Marató de Barcelona 2022 i de la ciutat.

14 càmeres, realització remota, distribució en directe a més de 200 països i dades en temps real: la Marató de Barcelona, un repte complex

La cobertura de la Marató de Barcelona és un repte tecnològic i humà complex. betevé, per primera vegada, donarà el senyal d’un esdeveniment en directe a més de 200 països.  

El senyal de 14 càmeres ubicades en diversos punts estratègics del recorregut de la cursa s’enviarà, amb tecnologies 4G i 5G, als estudis de betevé, al Poblenou, on es mesclaran i distribuiran a tot el món.  

Aquest sistema de producció remota multicàmera sincronitzada i en directe redueix de manera considerable la petjada de carboni del desplegament, ja que no cal traslladar unitats mòbils a les ubicacions i redueix els desplaçaments de l’equip implicat. 

Seguiment de la classificació provisional en temps real

Les dades de seguiment de la cursa es mostraran en temps real durant tota la transmissió, aportant informació puntual de la classificació en més d’una desena de moments. 

La Marató del 2022, en directe a les plataformes de betevé

La Marató de Barcelona 2022 es transmetrà en directe a totes les plataformes de betevé. Pots triar si seguir-la a la televisió, a Movistar+ (canal 160), a l’aplicació, en “streaming” a beteve.cat o al canal de YouTube

Més de 200 països podran seguir la Marató de Barcelona 

L’esdeveniment podrà arribar en directe a més de 200 països gràcies al senyal internacional que produirà betevé i que permetrà seguir tota competició professional de la Marató de Barcelona. 

Marató Barcelona 2022

La Marató de Barcelona, més a prop que mai dels barris

betevé ha preparat un ampli dispositiu per poder gaudir d’una de les proves més importants del calendari atlètic de la ciutat. A banda del seguiment dels atletes professionals, es podran veure diferents punts de directe clau, com el Camp Nou, la Sagrada Família, Glòries, la façana marítima, l’Arc de Triomf o l’avinguda del Paral·lel. 

Un cop acabi la prova professional, el programa de la Marató de Barcelona continuarà per ensenyar com es viu la competició per part de la resta de participants. Imatges de l’arribada fins que l’últim corredor creui la meta, entrevistes, testimonis, ambient de cursa, voluntaris i tota la informació de la Marató. Tot plegat, per oferir una experiència global a tots els usuaris que decideixin seguir la Marató de Barcelona 2022 a betevé.