El Barça ha obtingut una important victòria davant el Jolaseta en el darrer minut per 2 a 1 a la 15a jornada de la Lliga de Divisió d’Honor. N’han tret dos punts molt importants gràcies a un penal córner, i això els permet allunyar-se de les darreres posicions de la classificació.

Primera meitat intensa, però sense ocasions

L’inici de partit no ha tingut un ritme molt constant. Els homes d’Oriol Torras no han començat com ells voldrien, la pressió i la importància del partit s’ha fet notar amb el gran nombre de precipitacions. Els dos primers quarts han finalitzat sense gairebé cap ocasió clara per part de tots dos conjunts. En el segon quart, però, hi ha hagut més ocasions però sense gaire perill a les dues àrees.

Segona meitat d’acció

Després de passar pels vestidors el canvi ha estat important i les ocasions han començat a aparèixer de manera latent a totes dues àrees. El domini no era clar per cap dels dos conjunts, fins que en una jugada d’estratègia el minut 13 del tercer quart, el Barça s’ha avançat amb un gran penal córner transformat. per part de Michiel Van de Stadt. Semblava que el Barça tenia el partit controlat però després d’una gran jugada i amb un petit cop de sort el Jolaseta ha aconseguit empatar en el minut 5 de l’últim quart, obra de Diego Arana.

FC Barcelona - Jolaseta (hoquei herba)

La tensió creixia per moments i cada cop es veia que era un partit molt important per als dos conjunts. El Barça ha aprofitat que el Jolaseta s’ha quedat amb un jugador menys després d’una targeta groga i ha empès fins que a la darrera jugada del partit per mitjà d’un penal córner molt protestat Martin Gebhardt ha anotat el definitiu 2 a 1 i ha fet esclatar la bogeria al Complex Esportiu Pau Negre.

Després de la victòria davant el Jolaseta i el triomf a la jornada 13 davant la Reial Societat, els blaugrana afronten amb optimisme el tram final de la lliga