Quique Setién, entrenador del FC Barcelona, ha comparegut en roda de premsa prèvia al partit contra l’Atlètic de Madrid d’aquest dimarts a les 22 h al Camp Nou corresponent a la 33a jornada de Lliga. Després, a l’emntrenament, Arhur ha comunicat als seus companys que deixarà de ser jugardor del Barça i fitxarà per la Juventus la propera temporada.

Quique Setién diu que la relació és bona

L’entrenador blaugrana ha estat sotmès a una seguit de preguntes vinculades a la relació dels cos tècnic amb els jugadors. Després de l’empat al camp del Celta en els darrers minuts del partit, Setién ha estat qüestionat per les possibles controvèrsies amb la plantilla. Sobre aquest fet ha dit, “és veritat que sempre hi ha controvèrsies perquè cadascú veu les coses a la seva maneres però es habitual, jo no era un jugador fàcil en el seu moment”. També ha comentat que “quan no hi ha victòries, quan passen les coses simplement una jugada aïllada com la falta de l’empat, i no guanyes, tothom treu punta. Aquest és el circ en què estem tots muntats. Nosaltres ens preocupem d’aspectes més generals, intentem convèncer els nostres futbolistes i la relació que tenim amb ells és bona. Es veritat que en moments puntuals que un pot no estar d’acord però jo no tinc percepció de cap problema”.

L’Atlètic de Madrid serà un matx difícil

Sobre el rival d’aquest dimarts, Setién ha valorat que és un equip que defensivament és molt sòlid i que treu molt rendiment dels seus gols. Són enfrontaments disputats i amb moltes alternatives, que els de Simeone són un gran equip i molt identificat en les maneres de fer les coses. Ha dit, “aquest i la resta de partits són complicats. Guanyar és una cosa decisiva ja que el marge és més petit”. Del conjunt matalasser ha comentat que és un equip de contracops i que acostuma a fer mal. Sobre la pregunta de si no guanyar contra de l’Atlètic de Madrid és dir adeu a la Lliga, ha dit que “en matemàtiques no era gaire bo, vosaltres ho podreu respondre. Si nosaltres no guanyem i el Madrid tampoc, doncs encara tindrem opcions matemàtiques. Si no les possibilitats es redueixen, la realitat és aquesta. El que hem de fer és intentar guanyar tots els partit i que passi el que hagi de passar”.

Convocatòria per l’Atlètic de Madrid