Espanyol
@RCDEspanyol

L’Espanyol ha perdut per la mínima, 0 a 1, davant el Madrid i se li complica molt la salvació. Ara aquesta se situa a 10 punts, quan en queden 18 per jugar. Un gol de Casemiro just abans del descans ha donat el triomf als blancs, que ara són líders en solitari.

Casemiro castiga l’Espanyol

L’Espanyol ha sortit ben posicionat defensivament i esperant la seva oportunitat al contraatac. Després d’uns primers de tempteig el Madrid s’ha fet amb el control i la primera ocasió ha arribat amb un xut de Casemiro des del seu camp, que ha estat a punt de sorprendre Diego López. Els blancs ho han intentat a pilota aturada i els blanc-i-blaus amb respost de la mateixa manera. Un xut de falta de Marc Roca l’ha hagut de rebutjar Courtois. Els de Zidane han seguit dominant i Benzemà ha obligat a Diego López a enviar a córner. Tant han insistit els blancs que en el minut 45 ha arribat el gol. Benzemà ha assitit magistralment Casemiro que ha marcat el 0 a 1.

L’Espanyol ha sortit a la segona part amb més empenta ofensiva i Wu Lei ha estat el primer a provar sort. Els minuts han anat passant i el Madrid s’ha fet amo i senyor de la pilota. Els de Rufete no han abaixat els braços, però no han estat capaços de crear joc. Els porters en aquesta segona part han estat espectadors, ja que no han hagut de gairebé intervenir. Els blancs han seguit adormint el partit i així s’ha arribat al final sense cap ocasió clara de gol.