barça

El Barça ha empatat a dos al camp del Celta, un resultat que fa que els blaugrana es compliquin, i molt, les opcions d’endur-se la Lliga. Luis Suárez ha marcat els dos gols dels de Setién i Smolov i Aspas han empatat per als gallecs. Riqui Puig i Ansu Fati han estat titulars i l’equip ha jugat millor, ha tingut més ritme i profunditat que en els partits contra el Sevilla i l’Athletic Club.

Luis Suárez torna a marcar

El Barça ha sortit intens i dominant àmpliament. Ha tancat el Celta a la seva àrea i ha generat diverses ocasions de gol. Amb un joc fluid i dinàmic. La primera oportunitat ha arribat a la sortida d’un córner que Piqué ha rematat al travesser. I en el minut 20, falta a la frontal de l’àrea que tothom pensava que Messi xutaria a porteria, però l’argentí, en una jugada d’estratègia, ha assistit Luis Suárez perquè fes el 0 a 1. L’uruguaià no marcava des de la jornada 19, el 4 de gener del 2020, en el derbi al camp de l’Espanyol. La reacció del Celta al gol del Barça ha estat immediata i els gallecs han disposat de dues ocasions, en tres minuts, per empatar. Brais, en una pilota rebutjada per Ter Stegen, ha enviat la pilota al pal i en la jugada següent el porter alemany ha salvat el xut de Iago Aspas. El partit ha seguit viu i amb alternatives. Els de Setién han portat el pes i Messi hauria pogut fer el segon, però ha xutat alt i desviat. El Celta tampoc no ha renunciat a l’atac i en una contra Aspas no ha sabut definir ben defensat per Piqué.

El Barça es complica la Lliga

El Celta ha sortit tenint més la pilota i en el minut 50, gran passada en profunditat d’Aspas a Okay, que ha assistit Smolov per fer l’empat a un. El Barça ha intentat reaccionar amb rapidesa i Messi ha tingut un parell d’ocasions, però l’argentí no ha encertat en la rematada. Els blaugrana han aconseguit la pilota i a còpia de caràcter i d’insistir han fet el segon. Messi ha tornat a assistir Luis Suárez, que ha fet l’1 a 2. Els gallecs han igualat el partit i Nolito ha obligat Ter Stegen a posar una mà fantàstica per evitar l’empat. Quan no ha pogut fer res el porter alemany ha estat en el minut 88. Falta executada per Iago Aspas, que ha fet l’empat a dos. I en l’últim minut del partit Nolito hauria pogut fer el tercer, però ha xutat a les mans de Ter Stegen.