El pavelló del Guinardó ha estat l’escenari de la presentació d’equips del Bàsquet Martinenc. Gairebé una trentena d’equips del club han participat en un acte que ha servit per celebrar el centenari del bàsquet al club.

Més de 400 esportistes formen part del Bàsquet Martinenc

La força del Bàsquet Martinenc s’ha tornat a demostrar una vegada més. Aquesta tarda s’han presentat tots els equips de bàsquet del Club, masculins i femenins. Amb 27 equips en competició i un total de 400 esportistes implicats, el Martinenc és un dels clubs amb més equips femenins que hi ha al bàsquet català, amb 13.

L’acte ha reunit famílies, amics i aficionats que s’han encarregat d’emplenar les grades de Guinardó per donar suport als jugadors, des dels més petits fins als més grans. Un esdeveniment que s’ha gaudit amb molta emoció i ganes de celebració, ja que pocs clubs poden celebrar un centenari de bàsquet.

Una jornada plena d’activitats

La festa del Martinenc ha tingut activitats relacionades amb el món del bàsquet, i s’han dut a terme des del migdia i han anat adreçades a les famílies dels esportistes. Hàbits defensius en la formació actual i entrenar les habilitats cognitives que el bàsquet exigirà al jugador són algunes d’aquestes activitats dirigides als aficionats i famílies del club que ha dirigit Jou Marimon, entrenador superior, director tècnic d’elit, de joves i del planter del Bàsquet Manresa, i en Marc Guillem, entrenador superior, membre del Comitè Tècnic de la FCBQ, professor a l’INEFC i actualment fent la càtedra de Neuroeducació de la UB.