El Barça viurà aquest dissabte un dia històric. Per primera vegada jugarà una final europea, la de la Lliga de campions. Les blaugrana s’enfrontaran a les sis de la tarda a l’Olympique de Lió, que ha guanyat les tres últimes edicions d’aquesta competició. Les franceses són, en principi, els favorites.

La final, a Budapest

Budapest. Una ciutat dividida pel riu Danubi. A un costat Buda i a l’altre Pest. La capital d’Hongria s’ha convertit els últims anys en un pol turístic i les jugadores del Barça han aprofitat per passejar-s’hi i descobrir els encants d’una ciutat que combina passat, present i futur. I serà aquí on les blaugrana faran història. Jugaran per primer cop una final de la Lliga de Campions. Serà a les sis de la tarda al Ferencváros Stadium, un camp que ja han trepitjat. El rival serà l’Olympique de Lió. És un equip que ha dominat a Europa i a França els últims anys, ha guanyat les últimes tres edicions de la Champions i les últimes 13 Lligues franceses. El Barça no parteix com a favorit, però amb les ganes, il·lusió i ambició que tenen és difícil que ningú les guanyi.

El Barça sortirà a competir

Les blaugrana saben que tindran davant un equip que aquesta temporada no ha perdut cap partit, només ha cedit tres empats. Tot i això, tenen febleses i el Barça les vol aprofitar.

Lluís Cortés ha dit que el Barça mantindrà el seu estil de joc. També ha reconegut que hi ha matisos i detalls que hauran d’adaptar i per acabar ha llançat un missatge d’optimisme: en un partit hi pot passar de tot.

Juga amb nosaltres

Des de betevé et proposem un joc. Tria amb nosaltres quin seria el teu 11 inicial del Barça a la final de la Champions que aquest dissabte les blaugrana juguen contra l’Olympique de Lió.