L’Espanyol jugarà aquest dissabte, 18 de maig, l’última jornada de Lliga a casa contra la Reial Societat. Els blanc-i-blaus necessiten guanyar l’equip basc i esperar una ensopegada de l’Athletic Club al camp del Sevilla. L’equip andalús encara té opcions matemàtiques de jugar la Champions si cau el València i el Getafe.

Rubi veu una nit màgica

Pel tècnic blanc-i-blau, Rubi, “pot ser un dia màgic, i l’estat del vestidor és insuperable. És de les setmanes en què més content estic de com entrenen”. L’entrenador ha dit que “no podem perdre la concentració.”

Lluitar fins al final

L’entrenador de l’Espanyol considera que “fins a l’últim minut has de lluitar, és la meva filosofia. Hi ha coses que canvien i el futbol és molt capritxós. ”

Tampoc no creu que el partit del qual depenen acabi amb taules: “No considero probable que empatin Athletic i Sevilla. Són jugadors que volen lluitar per les primeres posicions de la Lliga. Si després empaten jo em creuré que és real. És un partit molt atractiu. La Reial juga un futbol molt atractiu i tenen una filosofia molt semblant a la nostra. És possible que es vegi un partit amb ocasions. “