El filial de l’Espanyol ha guanyat per 2 gols a 0 al Cerdanyola CF. Aquesta victòria desfà l’empat al balanç de la pretemporada perica. Després d’aconseguir l’ascens a Segona RFEF davant el Sant Andreu, el Cerdanyola s’ha preparat per la temporada amb una sèrie de partits amistosos que aquest dissabte l’ha enfrontat amb l’Espanyol B.

Els gols es queden a la primera part

Els blanc-i-blaus han lluitat per aconseguir dominar el joc i ho han aconseguit. El primer, al minut 12, l’ha signat Rubén Sánchez després d’una contra. Al minut 41, ha caigut el segon dels de Luis Blanco quan Juan Julián Mahicas ha convertit una jugada caòtica en el segon gol del partit. El Cerdanyola s’ha quedat amb un home menys per l’expulsió de Marcel Serramitja.

El Cerdanyola intenta mantenir-se al partit

El Cerdanyola, tot i jugar amb deu homes, ha tingut un joc dinàmic que ha intentat mantenir-se a l’alçada del rival però a mesura que avançaven els minuts, els verds han anat perdent el control de la pilota.

Durant la primera meitat, les poques ocasions que han aconseguit han estat a pilota aturada i totes anaven a parar a les mans d’Ángel Fortuño. Tot i que, a la segona part ha procurat reaccionar a l’avantatge perica exercint una pressió més ferma i persistent, però ha seguit sense trobar gol.

Luis Blanco satisfet de com va la pretemporada del filial espanyolista

A finals de la temporada passada Luis Blanco va substituir José Aurelio Gay a la banqueta de l’Espanyol B. Blanco, que era l’entrenador del Juvenil A, comença un nou projecte amb el filial, ara des de l’inici de la campanya.