El Sant Andreu ha perdut davant el Cerdanyola per 3 a 1 i, per tant, no ha aconseguit l’ascens a la Segona RFEF. Els vallesans s’han avançat amb un gol de penal de Pitu Plazuelo i els andreuencs han empatat, també de penal, gràcies a Ton Alcover. El partit ha anat a la pròrroga i aquí els gols d’Aliaga i Hamza han donat la victòria i l’ascens al Cerdanyola.

Molt de respecte

El partit ha començat força entretingut amb un parell d’ocasions, una per a cada equip. Els dos conjunts eren molt conscients de les dimensions del camp, i que la pilota aturada o les transicions eren clau per aconseguir el triomf. El partit s’ha instal·lat en una fase sense oportunitats clares més enllà d’algunes aproximacions del conjunt local.

S’avança el Cerdanyola

En el minut 36, Oumar ha comès un penal innocent per unes mans dins l’àrea sense discussió. Pitu Plazuelo ha enganyat Arnau i ha avançat el conjunt vallesà enmig de l’alegria del aficionats verds a Les Fontetes. L’1 a 0 era l’escenari ideal per als de Toni Carrillo, que s’han sentit còmodes amb el marcador a favor. Tot i això, el Sant Andreu ha tingut una ocasió molt clara per fer l’empat amb un xut dins l’àrea de Serramitja.

El Sant Andreu no pot amb el mur vallesà

El Sant Andreu ha sortit dels vestidors buscant l’empat amb insistència. Els de Cristian García han intentat trobar escletxes a la defensa vallesana, però no han trobat espais. L’ocasió més clara en aquest primer quart d’hora ha estat un xut de falta de Ton Alcover, que ha anat a la part exterior de la xarxa.

Ton Alcover empata el partit

Els andreuencs han tancat el Cerdanyola a la seva àrea. Les centrades laterals dels quadribarrats, però no han trobat rematadors de cap. Els vallesans molt ben ordenats defensivament no han passat gran angúnies. La insistència del Sant Andreu, però al final ha tingut premi i una empenta de Jonny sobre Oumar l’ha assenyalat l’àrbitre com a penal. Ton Alcover ha agafat la responsabilitat de llançar-lo i l’ha transformat amb l’1 a 1. Just abans del final Serramitja hauria pogut fer el segon dels andreuencs, però aquest no ha arribat i el partit se n’ha anat a la pròrroga.

Aliaga fa el segon del Cerdanyola

La pròrroga ha començat amb una ocasió pel Sant Andreu. Una rematada de cap de Kuku ha estat a punt d’empassar-se-la Manu Martín. Els andreuencs conscient que necessitava la victòria per aconseguir l’ascens ha portat el pes de la pròrroga i Ton Alcover ha obligat a Manu Martín a rebutjar a córner un xut des de 30 metres. El Cerdanyola ha esperat el seu moment al moment al contraatac i Hamza ha tingut una grandíssima oportunitat, però un mal control no li ha permès superar en l’un contra un a Arnau Riera. Tot seguit ha estat Serramitja qui ha estat ben a prop del gol. El davanter ha rematat de cap al travesser. I en l’últim minut de la primera part de la pròrroga Aliaga, després d’una gran jugada, ha fet el 2 a 1.

Hamza sentencia la final

La segona part de la pròrroga ha començat amb una rematada de Yaya Sidibé, que ha sortit fregant el pal. Però ha estat el Cerdanyola qui ha fet el tercer. Hamza ha marcat el 3 a 1 i ha encarrilat el partit i també la final del play-off d’ascens a Segona RFEF.

20:18

Hamza fa el tercer del Cerdanyola. Els vallesans encarrilen la final i també l’ascens. El Sant Andreu ha de buscar un miracle

20:15

Comença la segona part de la pròrroga. El Sant Andreu obligat a remuntar

20:07

Aliaga marca el segon del Cerdanyola. Ha estat en el minut 104 de partit. El Sant Andreu ara necessita dos gols per aconseguir l’ascens

19:54

Comença la segona part de la pròrroga amb una oportunitat pel Sant Andreu. Una rematada de cap de Kuku està a punt empassar-se-la Manu Martín

19:46

La final se’n va a la pròrroga. 30 minuts més per saber si Cerdanyola o Sant Andreu aconsegueixen l’ascens a la Segona RFEF

19:37

Ton Alcover transforma el penal i fa l’empat a  un en el minut 81

19:36

penal a favor del Sant Andreu. Falta de Joni sobre Oumar

19:32

El Sant Andreu no pot amb el mur defensiu del Cerdanyola. Els andreuencs, però segueixen insistint

19:14

El Sant Andreu busca l’empat amb insistència. Ton Alcover ho prova de falta, però la pilota pica a la part exterior de la xarxa

19:01

Comença la segona part a Les Fontetes. El Sant Andreu obligat a reaccionar

18:49

Mitja part a Les Fontetes. El Sant Andreu busca l’empat. Els andreuencs han tingut l’ocasió més clara en el tram final de la primera part

18:42

Pitu Plazuelo avança el Cerdanyola a Les Fontetes. El Sant Andreu ara està obligat a marcar dos gols

18:25

Minut 25. El Sant Andreu es fa amb el domini del partit. Els andreuencs s’instal·len a camp contrari

18:17

Primer quart d’hora de partit amb domini altern. Els dos equips busquen aproximar-se a l’àrea rival

18:02

Comença el partit a Les Fontetes. La final del play-off d’ascens en joc

17:45

El Sant Andreu necessita guanyar per pujar a la Segona RFEF. Si els 90 minuts acaben amb empat i la pròrroga també, els vallesans aconseguiran l’ascens, ja que van quedar millor classificats a la primera fase de la Lliga

17:33

El Mossos d’Esquadra vigilen els voltants del camp del Cerdanyola abans que comenci la final del play-off d’ascens a Segona RFEF contra el Sant Andreu

17:27

I aquest és l’11 titular del Cerdanyola de Toni Carrillo per jugar contra el Sant Andreu

17:26

Aquest és l’11 del Sant Andreu per enfrontar-se al Cerdanyola

17:10

Queda menys d’una hora per l’inici de la final del play-off d’ascens a Segona RFEF. Els aficionats vallesans fan cua per entrar al camp.

17:08

El Sant Andreu ja ha arribat a Les Fontetes. Als andreuencs només els serveix la victòria si volen aconseguir l’ascens