La Unió Esportiva Sant Andreu ha perdut per 1 a 2 contra el San Cristóbal en un nou partit amistós de pretemporada. Els quadribarrats han jugat al Narcís Sala i i han anat a remolc durant tot el partit.

Igualtat a la primera meitat

Els de David Almazan han sortit amb ganes d’estrenar el marcador, i al minut 7 han tingut la primera ocasió que ha acabat amb un xut fora de Priore. El primer gol ha arribat al minut 14. Poves ha rematat de cap i ha fet pujar el 0 a 1 al marcador.

Els andreuencs han buscat l’empat ràpidament, i Fassani ha rematat al pal. No ha trigat gaire però a igualar l’enfrontament. Al minut 37, Noguera ha filtrat una passada a Argilaga, que ha assistit a Ashot i aquest ha empatat amb un xut ras i col·locat.

Segona meitat amb canvis

El tècnic quadribarrat ha canviat sis jugadors a la mitja part amb la intenció que tots els jugadors vagin tenint minuts. Mulero ha buscat el gol pels locals, que es trobaven un equip ben tancat. Tot i això, al minut 92 ha estat el conjunt terrassenc qui ha fet el gol decisiu gràcies a David López.

El Sant Andreu perd per tant el primer partit de la pretemporada després d’imposar-se al Torneig d’Històrics i d’empatar a un amb el Tossa i la Fundació Grama.

Els pròxims partits dels quadribarrats seran dimecres contra el CF Tordera a les 20 h i diumenge 29 d’agost davant la UE Rubí.