El Barça B ha caigut derrotat davant la UE Costa Brava en l’últim partit de la pretemporada. Els de Sergi Barjuan han perdut per un gol en contra, obra de Monreal, que no va arribar fins a la segona part. Els blaugranes van aconseguir el control del partit a la primera meitat, però no van ser capaços de trobar el gol. Va ser un bon test pel filial barcelonista, que va mostrar solidesa durant els 90 minuts.

Gol en l’inici de la segona part

La UE Costa Brava, l’antiga UE Llagostera, va aconseguir la victòria gràcies a un gol de Monreal, al minut 47 de partit. A la sortida d’un còrner, el jugador va connectar una bona rematada de cap per pujar el primer i únic gol dels locals al marcador.

Tot i això, el filial blaugrana no es va donar per vençut i va reaccionar a l’avantatge dels gironins mantenint la pressió sobre l’àrea de l’equip gironí. Nils, Aranda i Matheus van ser els protagonistes de les ocasions quan l’equip intentava trobar el gol per tots els mitjans possibles.

Final de la pretemporada

Aquest ha estat l’últim partit dels blaugranes per preparar la seva estrena a Primera RFEF. La pretemporada ha durat sis setmanes en les quals els de Sergi Barjuan han sumat tres victòries (L’Escala, Gramanet i Olot), un empat (Nàstic) i dues derrotes (Girona i UE Costa Brava).

El dissabte 28 d’agost a les 19:30, el Barça B disputarà el seu primer partit de Lliga contra l’Algesiras a l’estadi Johan Cruyff.