L’Europa s’ha imposat per 1 a 2 al juvenil A de la Damm en el segon partit consecutiu que jugava aquesta cap de setmana, després d’empatar dissabte amb el Vilafranca. El partit s’ha disputat al Feliu i Codina d’Horta.

Domini escapulat en joc però empat al marcador

El partit ha començat amb domini de l’Europa, que ha tingut les ocasions més clares els primers minuts. De fet, a la primera meitat, Allan ha recuperat una pilota, que ha anat a parar Jordi Cano, aquest ha combinat amb Ricki Vidal que ha superat el porter amb una rosca al segon pal. Tot just era el minut 19 de l’enfrontament.

L’equip cerveser s’ha reorganitzat després de la pausa per refrescar-se, i una falta directa xutada magistralment per Dani, ha acabat al fons de la xarxa abans d’arribar a la mitja part del partit.

Sentència a la segona meitat

A la segona meitat, la tònica del partit ha estat semblant a la primera. Intensitat per part de tots dos conjunts, que continuen la seva preparació de cara a la temporada que arriba. Fins a les acaballes de l’enfrontament no ha arribat el gol decisiu. Al minut 81, Allan ha lluitat una pilota amb el porter i Javi Solsona que aprofita el refús per fer el segon de l’Europa.

Victòria pels de David Vilajoana que començaran la temporada el cap de setmana del 4 i 5 de setembre. La primera jornada, i en el que serà el debut dels graciencs a la categoria, l’Europa viatjarà fins a l’Aragó per enfrontar-se al Terol, a l’estadi de Pinilla.

Objectius de la nova temporada

Un cop ha acabat el partit, David Vilajoana ha parlat dels objectius de la nova temporada. Segons el tècnic, haurien d’anar més enllà d’assegurar la permanència. També ha explicat com se sent ell i si ha canviat alguna cosa de la temporada passada…: