Luis Enrique s’ha tornat a fer càrrec de la selecció espanyola, després d’haver de deixar-la per motius personals. Aquest dimecres el tècnic ha estat presentat de nou com a seleccionador espanyol i ha volgut explicar la seva versió dels fets. El tornada ha estat marcada per la polèmica de no voler Robert Moreno, qui va ser seleccionador durant l’absència de Lucho, en el seu cos tècnic, després que el mateix Moreno hagués estat el segon entrenador de Luis Enrique en la seva primera etapa de seleccionador.

Luis Enrique i les raons de no voler Robert Moreno

Luis Enrique ha dit que Robert Moreno “ha estat deslleial” amb ell. Ha dit que Moreno és una persona ambiciosa i que això és una qualitat, però que, en aquest cas, per ell, “ha tingut una ambició desmesurada”, ja que volia entrenar la selecció fins després de l’Eurocopa. Per aquesta raó no vol a ningú com ell en el seu cos tècnic. El nou seleccionador ha explicat que “Robert Moreno és un gran professional”, però que “l’he perdut com amic”. També ha dit que “no soc el bo de la pel·lícula, però tampoc el dolent”.

Il·lusionat i amb moltes ganes per a l’Eurocopa

En l’àmbit estrictament esportiu, Luis Enrique ha explicat que torna a la feina “amb moltes ganes i il·lusió”, que vol preparar l’Eurocopa del 2020, per a la qual Espanya està classificada, i que creu que la “selecció espanyola és una de les favorites”. Ha assegurat que la línia de la selecció “seguirà com fins ara”, tot i que ha reconegut que “hi haurà matisos”. Respecte a l’equip, ha dit que hi ha molts jugadors que poden ser seleccionats, ja que ara mateix la selecció espanyola no té “un 11 titular”.

La roda de premsa de Luis Enrique