Víctor Sánchez ha comparegut en roda de premsa abans del partit de l’Europa League que jugarà l’Espanyol aquest dijous al camp del Ferencváros. El migcampista perico ha dit “que l’equip està molt bé en aquesta competició, està fent una fase de grups molt bona i fa molts partits que l’equip no perd”.

Víctor Sánchez li dona molta importància al partit

El jugador blanc-i-blau ha comentat que han de donar molta importància al partit, anar al camp del Ferencváros a guanyar el matx i acabar primers de grup, que és el que vol tothom. De l’equip hongarès ha destacat que tenen alguna bona individualitat, que són jugadors bons i que són forts físicament. També ha dit que esperen tenir el control de la pilota i fer que el rival no corri, perquè són jugadors amb qualitat i que poden fer mal.

A la Lliga ens falta guanyar

El capità ha destacat que a la Lliga només els falta guanyar, que han de millorar en coses, com per exemple no encaixar gols només començar el partit. Però que quan guanyes tot millora, l’equip començarà a jugar millor i els jugadors agafaran més confiança, i que quan aconsegueixin la primera victòria tot canviarà.