Foto capitans Leo Messi i Vicky Lossada temporada 2019/20
@FCBarcelona_cat

El primer equip del futbol femení i masculí s’han fet la fotografia oficial de la temporada 2019/20. En l’acte també hi han estat presents els tècnics dels dos conjunts, Josep Bartomeu, president del Barça i els directius Javier Bordas i Maria Teixidor.

La foto dels capitans

Durant la sessió també s’ha fet una instantània amb els vuit capitans dels dos equips. D’esquerra a dreta: Marta Torrejón, Sergi Roberto, Alexia Putellas, Leo Messi, Vicky Losada, Sergio Busquets, Sandra Paños, Gerard Piqué i Patri Guijarro.

Foto capitans equip`s masculí i femení temporada 19/20

@FCBarcelona_cat

Tots units fem força

Per primer cop, la sessió fotogràfica ha tingut com a protagonistes els dos primers equips de futbol. D’una banda hem pogut veure Ernesto Valverde amb el president Josep Maria Bartomeu i els 22 jugadors de l’equip masculí. La fotografia s’ha fet al camp d’entrenament Tito Vilanova, de la ciutat esportiva Joan Gamper.

Foto oficial primer equip masculí temporada 2019/20
@FCBarcelona_cat

De la seva banda, l’equip femení ha fet la imatge oficial de la temporada 2019-2020 a la gespa del nou estadi Johan Cruyff. El camp on juguen les de Lluís Cortés tots els partits de Lliga i Champions des del 27 d’agost passat amb el partit Barça-Ajax.

Foto primer equip femeni temporada 2019/20
@FCBarcelona_cat